• 1399/07/03
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

بررسی و تجزیه و تحلیل وضعیت مبتلایان به کووید19 شهرستان فیروزآباد و نحوه خدمات رسانی به بیماران از سوی ناظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز

کارشناس غیر واگیر و جانشین مدیر گروه مبارزه با بیماریهای  غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه از ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد و مرکز منتخب 16 ساعته جهت بررسی و ارزیابی وضعیت شیوع کروناویروس در این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد ، دکتر "زهرا خسروی زادگان" در این نشست با مسوولان این شبکه ضمن بررسی آمار مبتلایان به کووید19 در شهرستان، درصد ابتلای بیماران را ارزیابی و از فعالیت های برجسته تمامی واحدهای ستادی این شبکه تقدیر کرد.

دکتر خسروی زادگان افزود: یقینا با مشارکت عمومی مردم، کسبه و بازاریان، ادارات و نهادها در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی بالاخص استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی کمک بزرگی در کنترل این بیماری خواهد شد.

او به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بالاخص توسط واحد آموزش در فضای مجازی در راستای تغییر رفتارهای اجتماعی، استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در مراکز تجمعی و حفظ فاصله فیزیکی تاکید کرد.

این نشست با حضور دکتر «خدابخش چگینی» رییس شبکه، «بهادر قهرمانی» معاون بهداشتی و کارشناسان واحدهای ستادی این شبکه با ارائه خدمات انجام شده توسط هر واحد برگزار شد./ رضا دهرمی نیا