• 1399/01/24
توسط بازرس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بررسی روند ارائه خدمات در شهرستان فیروزآباد در مقابله با کروناویروس

کارشناس پایش و نظارت مدیریت توسعه و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی روند ارائه خدمات در شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در مقابله با کرونا ویروس را ارزیابی و پایش نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، معاون بهداشتی شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد گفت: در این بازدید «ماندنا دره شورزاده» با حضور در واحدهای ستاد شبکه بهداشت و درمان و نیز مرکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت شهید اکبری روند ارائه خدمات حوزه سلامت شهرستان را جهت مقابله با کروناویروس ارزیابی کرد.

«بهادر قهرمانی» هدف از این بازدید را بررسی روند ارایه خدمات، عملکرد و برنامه های این شهرستان در آموزش و پیشگیری بیماری کووید 19 برشمرد.

«ماندنا دره شورزاده» در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش کارکنان حوزه سلامت شهرستان و رضایت از خدمات ارایه شده، اقدامات صورت گرفته از ابتدای برنامه تا کنون و کیفیت ارایه خدمات در راستای بسیج پیشگیری از بیماری کووید19 این شهرستان را مثبت ارزیابی نمود.

• گروه خبری : اخبار