• 1398/09/13
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

برخورداری دو هزار و 748 نفر از دانش آموزان پایه ششم و هفتم از خدمات طرح عاری از پوسیدگی دهان و دندان در فیروزآباد

کارشناس مسئول واحد بهداشت  دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از اجرای طرح عاری از پوسیدگی دهان و دندان در دانش آموزان پایه ششم و هفتم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «روح انگیز رضایی» گفت: این طرح در سطح شهرستان دربین دو هزار و 748  نفر از دانش آموزان پایه های  ششم وهفتم توسط پنج دندانپزشک و یک نفر بهداشتکار دهان ودندان از ابتدای شهریور شروع شده است تا کنون بیش از 70 در صد دانش آموزان مورد معاینه قرار گرفته اند و هدف نهایی که 100 در صد اجرای طرح است تا اواخر آذر ادامه دارد.

رضایی برخی از خدمات ارایه شده در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی در اجرای این طرح را: معاینه دهان ودندان، خدمات ترمیمی، فیشور سیلانت و جرمگیری برشمرد.

• گروه خبری :