• 1403/02/24

بازدید کارشناسان بهداشت حرفه ای علوم پزشکی شیراز از واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و کارخانه کربنات سدیم

کارشناسان بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور در شبکه بهداشت فیروزآباد عملکرد واحد بهداشت حرفه ای و کارخانه کربنات سدیم را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در این بازدید که با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت از کارخانه کربنات سدیم واقع در ۳۳ کیلومتری جاده فیروزآباد در (منطقه کنارسیاه) انجام شد فعالیتهای شرکت، پرونده معاینات سلامت شغلی کارگران و نحوه عملکرد مسئول بهداشت حرفه ای شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت.
«الهام قربانی» کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت گفت: در ادامه این بازدید به منظور پیشبرد اهداف بهداشت حرفه ای و صیانت از نیروی کار در کارخانه کربنات سدیم نیز برنامه های واحد HSE مورد پایش و بررسی قرارگرفت. همچنین جهت برطرف نمودن مشکلات و مسائل بهداشتی پیش رو و احتمالی جلسه ای در خصوص این موضوع با مدیریت HSE آن مجموعه نیز برگزار گردید.

شایان ذکر است در این بازدید برنامه های ارگونومی، معادن، مواد شیمیایی، کارگاه های ساختمانی و بهداشت کشاورزی واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت نیز مورد بررسی قرار گرفت و عملکرد واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت مطلوب ارزیابی شد.