• 1403/01/20

بازدید فرماندار فیروزآباد از شبکه بهداشت و درمان به مناسبت روز جهانی بهداشت

فرماندار فیروزآباد به همراه معاون سیاسی و امنیتی با استقبال رئیس شبکه از تمامی بخش ها و واحدهای شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد به مناسبت روز جهانی بهداشت بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، دکتر حبیب اله جمشیدی با حضور در شبکه بهداشت ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن نوزدهم فروردین روز جهانی بهداشت به کارکنان خدوم این دستگاه، سلامت و سعادت و سرافرازی همراه با موفقیت آرزو نمود و از زحمات آنان تقدیر کرد.
او ضمن بازدید از واحدهای مختلف اذعان داشت: رسالت خطیر حفظ سلامت جامعه بر عهده شماست و مسلما به اقتضای ارتباط با تمامی اقشار جامعه می توانید ضمن آموزش و فرهنگ سازی به موفقیت های بیشتری نائل شوید.

فرماندار در ادامه گفت: اقدامات و فعالیتهای ارزنده شما علاوه بر انجام رسالت بهداشتی در راستای حفظ سلامت اقتصاد جامعه نیز موثر می باشد.
وی در ادامه بیان داشت: آنچه برای همه دولتها اهمیت زیادی دارد توجه به سلامت مردم و مقوله بهداشت و درمان است که خوشبختانه این مهم نیز در دولت مردمی به طور قابل توجه مورد تأکید قرار گرفته است.

رئیس شبکه بهداشت در این بازدید گفت: امیدواریم با نظارت و پیگیری های بیشتر بتوانیم در امر خدمت به مردم گام های جدی و مؤثری برداشته و به مشکلات رسیدگی شود و در جهت رفع کم و کاستی ها تلاش نماییم.
دکتر "دوله" در پایان ضمن قدردانی از حضور فرماندار و هیئت همراه خاطر نشان کرد: بی‌تردید روند پیشرفت کنونی شبکه بهداشت مرهون جدیت، مسئولیت‌پذیری و تعهد کارکنان صدیق این مجموعه و همراهی و تعامل مجموعه فرمانداری به خصوص جناب فرماندار است که با ارائه خدمات مفید به مردم رضایتمندی آنها را فراهم می آورد.