• 1398/10/14
بازدید

بازدید از پروژه های عمرانی بیمارستان قائم (عج) توسط مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پروژه های عمرانی بیمارستان قائم (عج) فیروزآباد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد دکتر «سالار خواجه پور» گفت: طرح توسعه بیمارستان با متراژ بالغ بر پنج هزار متر مربع و 88 تخت آماده تجهیز و بهره برداری می باشد.

دکتر خواجه پور ادامه داد: فاز اول توسعه و بهسازی اتفاقات بیمارستان در حال بهره برداری و فاز دوم با 50 در صد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد.

او همچنین اضافه نمود: کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان در مرحله رفع نقص و تجهیز و ساختمان غربالگری سرطان نیز با 70 در صد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد.

خاطر نشان میگردد: مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید که نماینده و رئیس شبکه بهداشت و درمان نیز ایشان را همراهی نمودند، ضمن رضایت از روند پیشرفت پروژه ها از پیگیری مسئولین حوزه بهداشت و درمان شهرستان و بویژه تلاشها و پیگیری های «کورش کرمپور» نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر نمود.