• 1399/07/12

بازدید از وضعیت بهداشتی و بررسی رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس فیروزآباد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد در بازدیدی مشترک، روند برگزاری کلاس های درس و فضای آموزشی در شرایط کرونا را در این شهرستان از نزدیک دیدن نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، دکتر «خدابخش چگینی» با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک در مدارس برای کارکنان و دانش آموزان الزامی است،  گفت: در سال جاری با توجه به شرایط خاص ایجاد شده، عرضه مواد غذایی در بوفه های مدارس و همچنین استفاده از آب سردکن ممنوع  اعلام شد و برای آب آشامیدنی نیز، دانش آموزان و دست اندکاران مدارس باید از آب های بسته بندی شده استفاده کنند.

دکتر چگینی همچنین حفظ رعایت فاصله 1.5 متری میان دانش آموزان و جلوگیری از ایجاد ازدحام در مدارس، را امری مهم در پیشگیری از انتقال بیماری کرونا عنوان کرد و افزود: رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس در راستای حفظ سلامت جامعه،  بسیار مهم و ضروری می باشد.

در این بازدید، دکتر «خدابخش چگینی» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، «شهرام رشیدی» معاون فرماندار، «بهادر قهرمانی» رئیس مرکز بهداشت و «محسن شنبدی» رئیس آموزش و پرورش حضور داشتند./ رضا دهرمی نیا