• 1399/10/10

بازدید از مراکز جامع سلامت شهید اکبری و شهید جهانی در شهرستان فیروزآباد و پایش عملکرد تیم های نظارتی طرح شهید سلیمانی

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه فیروزآباد در بازدید از مراکز جامع سلامت شهید اکبری و شهید جهانی ضمن پایش عملکرد کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای از فعالیت آنان در زمینه پیشگیری از بیماری کرونا تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مهندس «سلطانعلی هوشیار» بر بازدید روزانه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای از مراکز شلوغ و اماکن پرتردد و اعمال قانون جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا تاکید کرد.

مهندس هوشیار افزود: طرح شهید سلیمانی با محوریت بسیج، سپاه و شبکه بهداشت و درمان و با مشارکت سایر دستگاه‌ها با هدف پیشگیری از انتقال بیماری کرونا در سطح شهرستان در حال انجام است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه فیروزآباد در پایان با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را از طریق تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت اطلاع رسانی کنند تا موارد توسط کارشناسان بهداشت محیط پیگیری گردد.