• 1398/10/14
انجام معاینات دانشجویان جدیدالورود در فیروزآباد

انجام معاینات دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد و دانشگاه عالی شهرستان فیروزآباد

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباداز معاینه هزار و پانصد نفر از دانشجویان جدیدالورود دانشگاههای دولتی و آزاد در این شهرستان توسط پزشک و مراقب سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، «زینت ریحانی» گفت: با توجه به اینکه 17 درصد جمعیت را در این شهرستان، جوانان تشکیل می دهند لذا مراقبت انها با فواصل هر 3 سال یکبار، یکی از اولویت های شاخص سلامت جوانان در این شبکه می باشد.

ریحانی افزود: از آنجایی که تعداد زیادی از جمعیت جوانان را دانشجویان تشکیل میدهند،  بنابراین مراقبت دانشجویان جدیدالورود به عنوان یکی از شاخصهای سلامت مطرح شده است.

او ادامه داد: در راستای تحقق این اهداف با همکاری مسئولین  دانشگاههای سطح شهرستان با برنامه ریزی های انجام شده توسط کارشناسان واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس، مراقبت هزار و پانصد نفر از دانشجویان جدیدالورود توسط پزشک و مراقب سلامت اجرا گردید.