• 1399/11/06

انجام تست سریع کووید 19 از منطقه عشایرنشین دشت گروم فیروزآباد در راستای اجرای طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»

تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دادنجانبا همکاری سپاه ناحیه مقاومت بسیج، در راستای اجرای طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»، از اهالی منطقه عشایر نشین تحت پوشش خود که دارای علائم مشکوک به بیماری کووید 19 بودند با انجام تست سریع به این افراد خدمات دهی نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، رئیس مرکز خدمات جامع سلامت دادنجان گفت: با انجام تست سریع از اهالی این منطقه، سه نفر از افراد دارای علائم مشکوک و نیز افراد در تماس نزدیک با بیماران مثبت شناسایی شده، مورد آزمایش قرار گرفتند که جواب تست هر سه نفر نیز منفی بود.

«مژگان علیاری» افزود: منطقه عشایر نشین دشت گروم دارای 50 نفر جمعیت می باشد که با حضور تیم سلامت سیار متشکل از پزشک، دارویار، پرستار و ماما به آنان خدمات دهی می شود.