• 1398/09/06

انتشار هشتاد و چهارمین شماره از نشریه الکترونیکی «سیب» در قالب جدید

هشتاد و چهارمین شماره از نشریه الکترونیکی «سیب» با قالب جدید و با محوریت دو موضوع مراقبت های ویژه سالمندان و مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها، در پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برخط شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سردبیر نشریه الکترونیکی «سیب» با اعلام این خبر گفت: در ستون «مطالب مرتبط با نشریه»، مقالاتی با موضوع اهمیت سلامت سالمندان، نقش تفریح درمانی بر میزان عزت نفس و کیفیت زندگی سالمندان، اثربخشی تفریح درمانی بر تاب آوری سالمندان، حفظ سلامتی در دوره سالمندی بر اساس طب سنتی ایران، سقوط و عدم تعادل در سالمندان، مراقبت های ویژه سالمندان و سالمندی انتشار یافته است.

دکتر «پونه سرو روان» مقالات انتشار یافته در ستون «مطالب خواندنی» را نیز پیرامون موضوعات محیط زیست سالم، سرطان رحم، مراقبت های ویژه در سوختگی، سوء هاضمه، کم کاری و پرکاری در تیروئید و مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها اعلام کرد.

او با اشاره به انتشار مطلبی با عنوان «وعده های گول زننده» در ستون «مذهب و اسلام» ادامه داد: همچنین در این شماره از ستون «داستان های قرآنی»، آغاز آشکار شدن حکمت از زبان لقمان بیان شده است.

سردبیر این نشریه الکترونیکی از معرفی برندگان دو مسابقه جدول و عکاسی مربوط به شماره 83، در این شماره از نشریه خبر داد و افزود: علاقه مندان به شرکت در مسابقه عکاسی شماره 85 می توانند با دو محوریت عکس های «شب چله» و موضوعات آزاد، آثار خود را ارسال کنند.

او موضوعات شماره 85 نشریه را «حمایت از کودکان» و «خانواده سالم» اعلام کرد.

علاقه مندان به نشریه الکترونیکی «سیب» می توانند برای مشاهده این نشریه به نشانی اینترنتی https://ejournal.sums.ac.ir/ مراجعه کنند.