• 1402/12/14

از برترین های مدیریت دانش تجلیل شد

مراسم تجلیل از برگزیده مدیریت دانش و نظام پیشنهادها در مرکز بهداشت با حضور سرپرست شبکه، معاونین، کارشناسان واحدهای مختلف و نفر برتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، حلیمه اکبری دبیر کیمته مدیریت دانش در این مراسم، ضمن تبریک بر اهمیت این امر در تمامی واحدهای شبکه بهداشت تاکید کرد و گفت: مدیریت دانش و همچنین نظام مشارکت و پیشنهادها در مجموعه های بزرگ یکی از جلوه‌های مهم کار پژوهشی است.
وی ارائه مطالب و دانسته های علمی و فنی بصورت مدون و مکتوب را موجب پیشبرد فعالیت‌ها و بالابردن بهره وری و بهبود کارایی سازمان دانست و با اشاره به چندین نمونه عینی از اثرات مدیریت دانش و نظام پیشنهادها از تمامی سطوح شبکه بهداشت در خواست کرد در ارائه ایده و راهکارهای کاربردی و خلاقانه در جهت پیشبرد اهداف مجموعه با جدیت تمام وارد صحنه شوند.
او در ادامه نقش واحد های مختلف در سازمان و اشتراک گذاری مطالب را در مدیریت دانش مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر مستندسازی خوب شکل بگیرد اما راه های اشتراک گذاری و عرضه مطالب و تجربیات بصورت درست طراحی نشود، نتیجه‌ چندانی حاصل نخواهد شد.
«حلیمه اکبری» وجود سیستم نظام پیشنهاد ها در مجموعه های نظام سلامت را با اهمیت دانست و تاکید کرد: هرچه فاصله‌ بین طراحان پیشنهاد و مجریان آن کمتر باشد و همدلی و همسویی بیشتری بین آنها وجود داشته باشد نتیجه بهتری از اجرای طرح صورت می پذیرد و اثرات خوب آن سازمان مربوطه را منتفع می کند.
گفتنی است در پایان مراسم با اهدا جوایز از پرویز مردانی به عنوان دانشکار برتر تجلیل بعمل آمد.