• 1402/11/16

احیای موفق تیم پزشکی مرکز میمند در بازگشت به زندگی مرد ۶۳ ساله

مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی میمند از احیای موفق بیمار ۶۳ ساله با تلاش تیم پزشکی مرکز، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، سوسن گورکانی مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی میمند از احیای موفق تیم پزشکی در بازگشت به زندگی مرد ۶۳ ساله خبر داد و اظهار داشت: با اقدام به موقع تیم پزشکی مرکز میمند، بیمار ۶۳ ساله که پیش از رسیدن به مرکز خدماتی دچار ایست تنفسی و قلبی شده بود، به زندگی بازگشت.
وی افزود: در حین انتقال، بیمار دچار ایست قلبی شده و در بدو ورود علائم حیاتی نداشت که در این هنگام تیم پزشکی عملیات احیاء، ماساژ قلبی، حمایت های تنفسی و شوک را انجام داده و با یک اقدام به موقع و صحیح، موفق به بازگرداندن بیمار به زندگی شدند.

گورکانی خاطر نشان کرد: پس از انجام اقدامات درمانی مورد نیاز برای بیمار و جهت ارائه خدمات درمانی تخصصی، اقدام به انتقال وی به بیمارستان حضرت قائم (عج) نمودند.
شایان ذکر است مینا دهقان پزشک و فرشته شریفی، پریسا سخاوتی، محمدحسن معصومی و مریم مرشدی پرستار این ماموریت بودند که با اقدام به موقع خود، بیمار را از مرگ حتمی نجات دادند.