• 1402/11/05

اجرای برنامه مکمل‌ یاری آهن و ویتامین D برای دانش‌ آموزان

منصوره نوروزپور کارشناس مسوول واحد تغذیه از اجرای برنامه‌های ارتقای سطح سلامت دانش ‌‎آموزان دختر و پسر دوره اول و دوم متوسطه از طریق آموزش تغذیه و مکمل‌یاری با ویتامین D و آهن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول واحد تغذیه اظهار کرد: با توجه به نقش ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌ها و نیز اهمیت تامین کافی آهن در سلامت دانش‌ آموزان، هر ساله برنامه مکمل‌یاری در مدارس شهرستان فیروزآباد اجرا می‌شود.
وی با بیان این که آموزش تغذیه سالم در مدارس توسط کارشناسان تغذیه مراکز نیز از دیگر برنامه‌ها برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان است، افزود: دانش‌آموزان دختر دوره اول و دوم متوسطه در قالب طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین D و دانش‌آموزان پسر نیز در قالب طرح مکمل‌یاری ویتامین D تحت پوشش قرار می‌گیرند.
«منصوره نوروزپور» بیان کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۲۸هزار عدد مکمل ویتامین D برای مصرف دانش‌ آموزان پسر و دختر متوسطه اول و دوم و نیز بیش از ۴۰ هزار قرص آهن بین دانش‌آموزان دختر متوسطه اول و دوم مدارس تحت پوشش توزیع شد.
او در ادامه عنوان کرد: مکمل‌ یاری با آهن برای پیشگیری از کم‌خونی ناشی از فقر آهن انجام می‌شود که هر هفته یک عدد قرص آهن به مدت چهار ماه (۱۶ هفته) بین دانش‌آموزان دختر دوره متوسطه پایه اول و دوم باید توزیع گردد.
شایان ذکر است در این برنامه، ویتامین D با دوز ۵۰ هزار واحد تا پایان سال تحصیلی (ماهانه یک عدد قرص) در مدارس هدف به صورت رایگان توزیع می‌شود.