• 1403/03/30

آیین نکوداشت و تقدیر از زحمات ۳۰ ساله کارشناس مسوول بهداشت محیط

با حضور مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز از زحمات ۳۰ ساله مهندس«سلطانعلی هوشیار» تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، آیین بازنشستگی و تقدیر از زحمات و خدمات مهندس «سلطانعلی هوشیار»، کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت صبح روز چهارشنبه، ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ و همزمان با آخرین روز کاری ایشان، با حضور مدیر گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس شبکه و تمامی بازرسین بهداشت محیط در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد.
در این مراسم رییس شبکه ضمن تشکر از خدمات و تلاشهای مهندس هوشیار گفت: هیچ افتخاری بالاتر از این نیست که فردی با کارنامه درخشان و عملکرد مناسب بازنشسته شود.
«محمد دوله» افزود: مهندس هوشیار بعد از تلاش 30 ساله به افتخار بازنشستگی نائل آمد و افتخار بازنشستگی وی، ‌افتخار تک‌تک روزهایی است که به جامعه خدمت کرد و با عزت و احترام به مرحله بازنشستگی رسید.

همچنین در این آیین، جمعی از همکاران به ذکر خاطراتی از دوران همکاری با مهندس هوشیار پرداختند و با برشمردن ویژگیهایی چون؛ مردمداری، صبر و حوصله و تلاش زیاد، او را الگویی مناسب برای جوانانی که قصد خدمت به جامعه را دارند، دانستند.
شایان ذکر است؛ در پایان مراسم لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود به وی اهداء شد.