• 1402/11/28

آموزش پیشگیری از ایدز در کمپ های ترک اعتیاد

در راستای برنامه های دوره ای بیماریابی اچ آی وی و به منظور پیشگیری، شناسایی، اقدامات کنترلی و درمانی برنامه اچ آی وی(ایدز) در افراد دارای رفتارهای پرخطر، تست تشخیص سریع اچ آی وی برای مددجویان تحت پوشش دو کمپ ترک اعتیاد انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در تاریخ ۲۴و ۲۵ بهمن ماه کلاس آموزشی اچ آی وی جهت مددجویان در کمپ امیدرهایی و امیدفردا توسط کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر برگزار شد.
در ابتدای کلاس محسن لاچینی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت در خصوص مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان، ارائه خدمات مشاوره، انجام آزمایش اچ آی وی و خدمات مراقبت و درمان بیماران بصورت رایگان و در فضایی کاملا محرمانه، ضرورت افزایش اطلاعات و آگاهی عموم مردم در خصوص بیماری اچ آی وی و تحکیم بنیان خانواده جهت پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی مطالبی را بیان کردند.

او در ادامه در زمینه بیماری ایدز، راههای انتقال و عدم انتقال بیماری، تشخیص بیماری، دوره پنجره بیماری و راههای پیشگیری از بیماری مطالبی را ارائه داد.
«محسن لاچینی» درپایان نیز در زمینه اهمیت انجام آزمایش اچ آی وی جهت گروه های دارای رفتارهای پرخطر، مدت زمان طلایی ۷۲ ساعت مراجعه به مرکز مشاوره پس از مواجهه در افراد، نیز سخنانی رابیان کرد و در فضایی محرمانه جهت افراد داوطلب انجام تست، تست تشخیص سریع اچ آی وی انجام و به پرسش های حاضرین پاسخ داده شد.