• 1403/02/26

آموزش جوانی جمعیت

همزمان با دهه کرامت، به همت واحد سلامت خانواده و با همکاری پایگاه های مقاومت بسیج خواهران سپاه پاسداران، کلاس آموزش جوانی جمعیت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، همزمان با هفته ملی جمعیت و دهه کرامت، به همت واحد سلامت خانواده و با همکاری پایگاه های مقاومت بسیج خواهران سپاه پاسداران،کلاس آموزش جوانی جمعیت در محل امامزادگان بی بی حور و بی بی نور واقع در منطقه محمدآباد این شهرستان برگزار شد.
مسوول سلامت خانواده در این مراسم در سخانی گفت: کاهش روند ازدواج و در عین حال، افزایش سن ازدواج و در نتیجه آن، کاهش موالید و رفتن به سمت و سوی خانواده تک فرزندی؛ دست به دست هم داده تا شاهد رشد جمعیت سالمندی و کاهش جمعیت جوان کشور باشیم.
وی افزود: بر اساس آنچه کارشناسان حوزه جمعیت عنوان می‌کنند، ایران برای عبور از چاله جمعیتی، فرصت زیادی ندارد و باید تا قبل از به پایان رسیدن این فرصت؛ شرایط را برای افزایش موالید و جوانی جمعیت فراهم کند.

«سروری» بیان کرد: جامعه غربی با هدف های از پیش تعیین شده شعار فرزند کمتر و زندگی بهتر به کشورهای جهان سوم به ویژه ایران القا کرد و خواست با نهادینه کردن این شعار جامعه ایران و کشور را به مرور زمان خالی از جمعیت کند.
مسوول سلامت خانوده خاطرنشان کرد: جوانی جمعیت، شادی و نشاط را برجامعه حاکم کرده و موجب پیشرفت در حوزه های مختلف می شود اما حرکت به طرف سالمندی جامعه را از نشاط، شادی،خلاقیت و پیشرفت بی نصیب ساخته و اقتصاد کشور را دچار مشکل می کند.

• کد خبری : 101913