• 1402/11/29

آشنایی دانش آموزان با بیماری های مشترک بین انسان و حیوان

کارگاه آموزشی بیماری های مشترک انسان و دام با محوریت بیماری هاری، تب مالت، سالک، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و کیست هیداتید برای دانش آموزان مدرسه شبانه روزی اندیشه در فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، پرویز مردانی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر در ادامه برنامه آموزش بیماری های مشترک انسان و حیوان در مدارس شبانه روزی، برای دانش آموزان دبیرستان شبانه روزی دخترانه اندیشه در خصوص بیماری های مشترک انسان و حیوان در تاریخ ۲۸ بهمن۱۴۰۲ در دو گروه، آموزش های لازم را ارئه کرد.
کارشناس مبارزه با بیماری ها مرکز بهداشت هدف از برگزاری این کلاس های آموزشی را افزایش اطلاعات و آگاهی دانش آموزان دانست و عنوان کرد: از آنجایی که دانش آموزان مدارس شبانه روزی از خانوارهای روستایی و عشایری هستن که غالب این خانوارها به شغل دامداری مشغول یا با حیوانات در تماس هستند و آموزش بیماری های مشترک انسان و دام از طریق افزایش سطح آگاهی و سواد بهداشتی خانوارهای دامداران نقش موثری در کنترل و پیشگیری بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و کاهش بیماری ها و کاهش هزینه های درمان و مرگ و میر های مربوطه دارد.

پرویز مردانی در ادامه گفت: در این کلاس ها به تعریف بیماری های مشترک، علایم بیماری ها، راههای انتقال و راههای پیشگیری این بیماری ها توضیح داده شد.
وی افزود: انتظار داریم این دانش آموزان در نقش سفیران سلامت، این آگاهی را به خانوارهای و جامعه خود انتقال دهند.
او در پایان گفت: در نظر داریم با برنامه ریزی این دوره آموزش ها را نیز برای روستائیان و عشایر توسط همکاران مراکز سلامت روستایی تابعه، برگزار کنیم.