• 1402/12/21

کارگاه آموزشی آشنایی با نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی ویژه صنف نانوایان

در راستای فرهنگ سازی مصرف نان کامل، واحد بهبود تغذیه جامعه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی جهت صنف نانوایان فیروزآباد و میمند نموده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، در این جلسه آموزشی، منصوره نوروز پور کارشناس مسوول تغذیه در خصوص اهمیت مصرف نان کامل و نقش آن بر سلامتی افراد جامعه و لزوم ایجاد دسترسی در سطح جامعه به نان کامل آموزش‌های لازم را ارائه نمود.
وی افزود: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده‌اند که مصرف غلات کامل با کاهش خطر بیماری‌های مزمن مرتبط با استرس اکسیداتیو و اختلالات مرتبط با افزایش سن، مانند بیماری‌های قلبی عروقی سرطان دیابت نوع ۲ و چاقی مرتبط است.
او در ادامه اظهار داشت: بخشی از مزایای سلامتی غلات کامل به وجود آنتی اکسیدان‌های مختلف مانند ویتامین سی، ویتامین e و کاروتنوئیدها نسبت داده می شود.
در پایان کارگاه آموزشی نیز کارشناسان بهداشت محیط در خصوص دستورالعمل‌های بهداشتی نکات لازم را آموزش دادند.
گفتنی است در حال حاضر یک واحد نانوایی در فیروزآباد در حال پخت و توزیع نان کامل به مردم شهرستان است.