03 آذر 1403

  • 1401/02/08
  • - تعداد بازدید: 288
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط شهرستان فیروزآباد بر قنادی ها در ماه مبارک رمضان

.

کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان فیروزآباد از افزایش نظارت بر قنادی‌ ها و شیرینی پزی های فیروزآباد در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد مهندس «سلطانعلی هوشیار» گفت: نظارت‌ های مخصوص ماه مبارک رمضان از قنادی‌ها، و کلیه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در ساعات اداری و عیر اداری انجام شده و بازدید از این مکان‌ها از جمله اماکن و مراکز مورد هدف در نظارت ها هستند.

 

مهندس هوشیار افزود: کار شناسان بهداشت محیط با بازدید از قنادی ها کیفیت روغن های مصرفی و وضعیت بهداشتی کارگاه ها را مورد بررسی قرار می دهند.

کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان فیروزآباد تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط با همکاری ادارات تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اتاق اصناف نیز بازرسی بصورت گشت مشترک دارند که خروجی بهتری نیز بهمراه دارد.

مهندس هوشیار افزود: کیفیت مواد اولیه در شیرینی پزی ها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، سلامت و ایمنی و بهداشت سطوح میزکار مورد بازبینی قرار می‌گیرد. و در صورت تشخیص نامطلوب بودن روغن مورد استفاده در تهیه شیرینی و زولبیا و بامیه و شیرینی و کیک ها که برای اندازه گیری میزان کیفیت آن از دستگاه و تجهیزات پرتابل استفاده می شود، معدوم سازی انجام  و درصورت تکرار، متصدی به مراجع قضایی معرفی می شود.

وی خاطر نشان کرد: نظارت بر مساجد، بقاع متبرکه را در این ایام در دستور کار داشته و طبق دستورالعمل‌های کشوری تهویه مناسب مساجد، فاصله گذاری و استفاده از ماسک بسیار مهم بوده و باید رعایت شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می‌توانند با تماس با سامانه رسیدگی به شکایات 190 وزارت بهداشت مسایل را پیگیری نمایند.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 59029
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید