شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
کارگاه آموزشی اهمیت مصرف نان کامل و نمک یددار تصفیهشده ویژه رابطین متخصص ادارات و داوطلبان سلامت
به منظور ارتقای سواد تغذیهای و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل با هدف اصلاح الگوی تغذیه جامعه، کارگاه آموزشی با موضوع «اهمیت مصرف نان کامل و نمک یددار تصفیهشده» به مدت سه روز در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، این کارگاه با همکاری واحد مشارکتهای مردمی و واحد بهبود تغذیه جامعه و با حضور رابطین متخصص ادارات و داوطلبان سلامت مراکز و پایگاههای بهداشتی برگزار گردید. تدریس این دوره را محمدجواد تقیپور، مریم رضایی و منصوره نوروزپور، کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت، بر عهده داشتند.
منصوره نوروزپور، کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه، در این خصوص گفت: نان کامل به دلیل دارا بودن مواد مغذی و معدنی موردنیاز بدن مانند فیبر، ویتامینهای گروه B، آنتیاکسیدانها، آهن و غیره نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه مانند اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماریهای قلبیعروقی، سرطانها، یبوست و غیره دارد. همچنین مصرف نمک یددار تصفیهشده، یکی از راهکارهای اساسی پیشگیری از کمبود ید و عوارض ناشی از آن در دورههای مختلف زندگی است.
وی افزود: آموزش و فرهنگسازی در زمینه استفاده صحیح از نان کامل و نمک یددار تصفیهشده، بهویژه در بین خانوادهها، نقش مهمی در حفظ و ارتقای سلامت خانوار و کاهش بیماریهای مزمن ایفا میکند.
کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه خاطر نشان کرد: برگزاری چنین کارگاههایی با هدف توانمندسازی داوطلبان سلامت ادامه خواهد داشت تا این آموزشها به شکل گسترده به جامعه منتقل شود.
نظر دهید