24 مرداد 1404

  • 1404/05/08
  • - تعداد بازدید: 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

بازدید مشترک از مراکز عرضه گوشت قرمز در فیروزآباد با هدف الزام قصابان به کشتار دام در کشتارگاه صنعتی

در راستای صیانت از سلامت عمومی جامعه و نظارت دقیق بر فرآیند کشتار دام، روز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴، بازدیدی مشترک با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، اداره دامپزشکی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی از مراکز عرضه گوشت قرمز سطح شهرستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مهندس علی‌یار ترابی، کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در تشریح اهداف این بازدید گفت: این بازدید با هدف بررسی وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی قصابی و الزام صنوف به انجام کشتار تنها در کشتارگاه صنعتی فیروزآباد انجام شد. در این بازرسی‌ها، ضمن گفت‌وگو با متصدیان صنوف، موارد تخلف شناسایی و تذکرات لازم درباره پیامدهای بهداشتی و قانونی کشتار دام در اماکن غیرمجاز داده شد.

او ادامه داد: کشتار دام در خارج از کشتارگاه صنعتی تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است. متأسفانه برخی از قصابی‌ها اقدام به کشتار در محیط‌های فاقد مجوز و شرایط بهداشتی می‌کنند که این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، از جمله تب مالت، کیست هیداتیک و سایر بیماری‌های عفونی شود.

مهندس ترابی اضافه کرد: کشتارگاه صنعتی فیروزآباد با نظارت دامپزشکی، امکانات بهداشتی مناسب و رعایت اصول قرنطینه‌ای، تنها محل مجاز برای کشتار دام در شهرستان است. همه واحدهای صنفی باید گوشت مورد نیاز خود را از این مرکز تهیه کنند. بازرسی‌ها به شکل مستمر ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف برخورد قانونی خواهد شد.

کارشناس مسوول بهداشت محیط در پایان از شهروندان خواست: برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان، گوشت مورد نیاز را صرفاً از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشت و دامپزشکی تهیه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 129167
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید