05 آذر 1403

  • 1402/11/04
  • - تعداد بازدید: 94
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

همایش فرزند نبض زندگی

همزمان با جشن میلاد حضرت علی (ع)، همایش فرزند نبض زندگی ویژه عموم بانوان شهرستان فیروزآباد با حضور مهین انصاری فرد کارشناس ارشد روانشناسی و مدرس بهارنکو، رییس اداره تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد و کادر بهداشت و درمان در سالن همایش های اداره ارشاد برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، معصومه سروری کارشناس مسوول واحد سلامت خانواده در همایش فرزند نبض زندگی که با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد ویژه عموم برگزار شده بود اظهار کرد: فرزندآوری سبب نشاط و سلامت روانی والدین میشود. فرزندان با رفتار و شوری که دارند به خانه و والدین خود شادی میبخشند. یکی از عوامل مهم فرزندآوری، کاهش افسردگی و استرس در زندگی است. همانگونه که به دنیا آمدن فرزند سبب شادی والدین میشود، انگیزه و شور بزرگ کردن و حضور بچه ها همیشه همراه والدین خواهد بود. والدین نشاط و شور خود را حتی با کوچکترین چیزها مانند خرید لباس نشان میدهند.
در ادامه همایش مهین انصاری فرد مدرس بهارنکو افزود: برای ایجاد پیوندی قوی بین والدین و کودک، داشتن ارتباط خوب، حیاتی است. چنین ارتباطی، کارتان را برای صحبت درباره مسائل پیچیده با فرزندتان، در هر سنی که باشد، آسانتر میکند. یکی از سختترین کارها آن است که یاد بگیریم چطور باید به رفتار کودک پاسخ بدهیم. برای برقراری ارتباط بهتر با فرزندمان باید تعریف و تمجید، بازی کردن و درست گوش دادن را تمرین کنیم.


«انصاری فرد» بیان داشت: توانایی کودک در مدیریت استرس، اعتمادبه نفس و انگیزه دادن به خود، ارتباط زیادی با تجربیات او در سال های ابتدایی زندگیش دارد. مورد دیگر مسئله ای است که به آن «خودپنداره» میگوییم. خودپنداره تصویر ذهنی فرد از خودش است که نشان می دهد او چه نگاهی به خودش و جایگاهش در خانواده و جامعه دارد. این ویژگی از بین ۲ تا ۶ سالگی در کودک به وجود میاید. روابط مثبت بین پدر و مادر و فرزندان بخش مهمی از ایجاد خودپنداره سالم در بچه ها است. کودکی که دائما سرزنش میشود یا مورد قضاوت و انتقاد قرار میگیرد، ممکن است در بزرگسالی تصویر ذهنی خوبی از خودش نداشته باشد.


او تصریح نمود: برای آنکه ارتباطی خوب با فرزندتان داشته باشید، یکی از اصول مهم این است که شنونده خوبی باشید. با این کار او هم یاد میگیرد که به گفته هایتان توجه کند. برای گوش دادن به حرفهای او زمان بگذارید. ممکن است گاهی به خاطر مشغله زیاد به صحبت های فرزندتان توجه چندانی نداشته باشید، که قابل درک است، ولی اگر دائما او را نادیده بگیرید، به او نشان داده اید که گوش دادن کار مهمی نیست و حرف هایش برایتان اهمیتی ندارد.
گفتنی است در پایان همایش، مولودی خوانی برگزار و زهرا ربیعی کارشناس جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان، به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان حاضر در مراسم اهدا کردند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 93696
کلیدواژه