شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
کمیته بهبود تغذیه
کمیته بهبود تغذیه به منظور ارائه گزارش عملکرد فعالیت ها و برنامه های اجرایی کارشناسان تغذیه حوزه ی ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت، با حضور رییس شبکه و مسوولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، منصوره نوروز پور کارشناس مسوول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت ضمن بیان اینکه کارشناسان تغذیه در دو سطح ستادی و محیطی به صورت 6 ماهه و سالیانه، نسبت به تهیه گزارش عملکرد جامع ای از اجرای برنامه ها و مداخلات بهبود تغذیه اقدام می کنند، گفت: این گزارشات، ابزاری مؤثر و دقیق در راستای ارزیابی شاخص های بهبود تغذیه در سطح یک و دو خدمت و همچنین تعیین اولویت ها و مداخلات موردنیاز است.
«نوروز پور» افزود : از اهداف برگزاری این کمیته می توان به ارزیابی چالش های تغذیه ای جامعه، طراحی مداخلات تغذیه ای و ارزیابی میزان اثربخشی آنها اشاره کرد.
در پایان کارشناس مسوول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت گفت: اجرای فعالیت های تغذیه ای اثربخش در جامعه مستلزم مشارکت فعال تمامی بخش های تأثیرگذار درون بخشی و برون بخشی است.