• 1401/02/29
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

کسب رتبه برتر روابط عمومی شبکه فیروزآباد در سال 1400 و تقدیر توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اهدای لوح تقدیر به مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد بلحاظ کسب رتبه برتر در سال 1400 از زحمات ایشان تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد متن پیام لوح تقدیر دکتر «سید وحید حسینی» بدین شرح است.

جناب آقای رضا دهرمی نیا

مسئول محترم روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

تعالی نظام سلامت کشور رسالتی خطیر است که محقق نمی گردد جز به واسطه همت دلسوزانه و تلاش صادقانه تمامی اعضای خانواده شریف سلامت و در این میان برخی اعضای این خانواده، از جایگاه تاثیرگذاری در تحقیق این امر برخوردار هستند که بی‌شک همکاران ارجمند مجموعه روابط عمومی، در این زمره اند.

انسان هایی خالص و ساعی که با بهره مندی از دانش روزآمد، هنر متعالی تعامل انسانی و ارتباط سازنده با مخاطبان درون سازمانی و برون سازمانی توانسته‌اند خدمت در این عرصه را به والاترین مراتب ترقی بخشیده و در تسری نعمت سلامت در جامعه، نقش ارزنده ای ایفا کنند.

به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی و ارتباطات، بر خود می‌دانم از کوشش خستگی ‌ناپذیر و همت شبانه روزی شما همکار محترم در پیشبرد صادقانه رسالت خطیر آگاهی بخشی در سطح جامعه صمیمانه قدردانی کرده و همت شما را ارج می نهم.

به پاس تقدیر از تلاشهای شما همکار ارجمند مجموعه روابط عمومی دانشگاه و کسب رتبه برتر در سال 1400 این لوح سپاس به شما اعطا می گردد.

توفیق روزافزون شما را در تحقیق رسالت های والای مجموعه سلامت کشور، از درگاه احدیت خواستارم.

دکتر سید وحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز