• 1403/03/07

چهار دستگاه نوار قلب برای مراکز خدمات جامع سلامت تامین شد

در راستای نو سازی تجهیزات پزشکی، چهار دستگاه الکتروکاردیوگراف (نوار قلب) برای چهار مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان با اولویت مناطق شلوغ و مرکز شبانه روزی، به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، «علی شهبازی» کارشناس تجهیزات پزشکی در این رابطه با بیان اینکه این تجهیزات از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در ۶ ماه گذشته تهیه شده‌اند، افزود: این دستگاه‌ها در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی جایدشت، جوکان، احمدآباد و مرکز شبانه روزی شهری و روستایی میمند به منظور ارتقای سلامت در حوزه بهداشت استفاده می‌شوند.
او با بیان اینکه دستگاه الکتروکاردیوگراف یکی از پرکاربردترین و اصلی‌ترین تجهیزات پزشکی به منظور تشخیص سلامت قلب انسان است، اظهارکرد: پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، مناسب‌ترین راه کاهش هزینه‌های درمانی و ارتقای سلامت در حوزه بهداشت است.
وی ادامه داد: نکته مهم در شناسایی بیماری‌های قلبی و پیشگیری از بروز سکته‌های قلبی، تشخیص به موقع و ارزیابی سیگنال‌های قلبی با روش غیر تهاجمی است.