• 1401/02/27
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیام تبریک رئیس شبکه فیروزآباد، بمناسبت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز جهانی "روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد متن پیام دکتر «خدابخش چگینی» بدین شرح است:

روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی تر بر مبنای همیاری گسترده تر است و گسترش دهنده ی ژرفای معنای عمیق انسانی است .

روابط عمومی این شبکه نیز با تیزبینی، دانایی و هوشیاری همگام با تمامی واحدها در اجرای شایسته وامید بخش برنامه ها، تمام تلاش خود را به کار بسته تا اطلاع رسانی خوبی در زمینه های بهداشتی درمانی و آموزشی ارائه نماید.

اینجانب ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به تمامی کارکنان در این حوزه بالاخص مهندس «رضا دهرمی نیا» مدیریت روابط عمومی این شبکه، که در تنویر افکار عمومی و اعتماد سازی خصوصا در مقابله با همه گیری ویروس کووید 19، صادقانه فعالیت می نمایند تشکر و قدردانی می کنم و امید دارم تا انشاءاله با ارتقاء توانمندی ها، تقویت ارتباطات سازمانی و اطلاع رسانی، در تحول نظام سلامت و گذر از بحران های سلامت جامعه و جلب رضایت خاطر مردم عزیز موفق و سربلند باشند.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد