• 1401/06/12
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد بمناسبت روز بهورز

رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با انتشار پیامی به مناسبت دوازدهم شهریور، روز بهورز را به جامعه بهورزی خصوصا بهورزان شاغل در این شهرستان تبریک و از تلاش های بهورزان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، متن پیام دکتر «بهرام جعفری» بدین شرح است:

دوازدهم شهریور ماه در تاریخ نظام سلامت ایران روز با ارزشی است چرا که در چنین روزی نخستین خانه بهداشت تاسیس و راه اندازی شد و این روز، سال ها بعد به عنوان روز بهورز نامگذاری گردید و امروز ارتقای سلامت جامعه مرهون تلاش های بهورزان است.

به مناسبت دوازدهم شهریور و روز بهورز، قدردانی خود را از تلاش های خالصانه جامعه بهوری بالاخص بهورزان زحمتکش این شهرستان ابراز داشته و این روز را به یکایک شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

از درگاه خداوند، سلامت و سعادت روزافزون یکایک شما عزیزان را خواستار بوده و پیشرفت روز افزون در زندگی تان را خواهانم.

دکتر بهرام جعفری

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد