• 1399/07/19
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد به مناسبت هفته سلامت روان

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد با انتشار پیامی، فرا رسیدن هفته سلامت روان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد ، در متن پیام دکتر «خدابخش چگینی» آمده است:

امروزه سلامت روان از جمله معیارهای اصلی ارزیابی سلامت یک جامعه به شمار می رود. از همین رو تامین و حفظ بهداشت روان آحاد جامعه بسیار مهم است.

هر ساله از هجدهم تا بیست و چهارم مهر ماه به نام هفته سلامت روان نام گذاری شده و شعار امسال نیز به همین مناسبت با عنوان «سلامت روان برای همه: سرمایه گذاری بیشتر – دسترسی بیشتر برای همه و همه جا» نام گذاری شده است.
در شرایط فعلی که جامعه ی جهانی و به تبع آن کشورمان با بحران شیوع ویروس کووید 19 روبروست، استفاده از مداخلات روانشناسی و مشاوره، بیش از پیش مهم است که بی‌شک، دانش، تجربه و کوشش متخصصین این عرصه، زمینه ساز بهبود کیفیت این مهم در جامعه خواهد بود.

اینجانب فرا رسیدن هفته سلامت روان را خدمت متخصصین و کارشناسان این عرصه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزون یکایک این عزیزان که در مسیر ارتقای سلامت روان قدم بر می دارند را مسالت می نمایم.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد