• 1399/01/30
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با ارسال پیامی، سی ام فروردین ماه، روز علوم آزمایشگاهی را به همکاران زحمتکش بخش های مختلف این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در متن پیام دکتر خدابخش چگینی آمده است:
یقینا آزمایشگاه ها بعنوان بستر هدایت و تشخیص در فرآیند ارتقاء سطح سلامتی جامعه اهمیت فراوانی دارد لذا جامعه آزمایشگاهی در صف مقدم اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت به شمار می رود.

اینجانب بر خود لازم می دانم سی ام فروردین ماه زادروز «حکیم جرجانی» که بنام «روز علوم آزمایشگاهی» نامگزاری شده است را به کلیه کارکنان خدوم آزمایشگاه ها تبریک عرض نموده و از همت، تلاش خالصانه و اقدامات اثربخش کلیه کارکنان در ارتقاء سطح خدمات آزمایشگاه تقدیر نمایم.
امید است با یاری خداوند متعال و تلاش روز افزون شما همکاران عزیز، روز به روز شاهد بهبود مستمر فرآیند خدمات آزمایشگاهی به مردم شریفمان باشیم.

دکتر خدابخش چگینی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد