07 تیر 1404

  • 1404/02/13
  • - تعداد بازدید: 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

نقش حیاتی تغذیه مناسب در بهبود بیماران مبتلا به سرخک

کارشناس مسوول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با تأکید بر اهمیت تغذیه صحیح در دوران بیماری، گفت: رعایت نکات تغذیه‌ای می‌تواند روند بهبودی بیماران مبتلا به سرخک را تسریع و از بروز عوارض جلوگیری کند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، منصوره نوروزپور، کارشناس مسوول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی با عوارض بالقوه جدی است، اظهار داشت: تغذیه مناسب در این بیماران نقشی کلیدی در تقویت سیستم ایمنی، تسریع روند بهبودی و کاهش احتمال بروز عوارض دارد.
او با اشاره به اهمیت دریافت مایعات کافی، افزود: مصرف آب و نوشیدنی‌های مغذی مانند آب میوه‌های طبیعی بدون شکر افزوده و انواع سوپ‌ها برای جلوگیری از کم‌آبی بدن ضروری است.
نوروزپور ادامه داد: استفاده از مواد غذایی سرشار از ویتامین A نظیر هویج، کدو حلوایی، اسفناج و زرده تخم‌مرغ می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک شایانی کند. همچنین دریافت پروتئین کافی از منابعی مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و لبنیات برای ترمیم بافت‌های بدن ضروری است.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف متنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه جهت تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن توصیه می‌شود و در صورت بروز مشکلات گوارشی، استفاده از غذاهای نرم و آسان‌هضم مانند برنج، پوره سیب‌زمینی و سوپ‌ها مفید خواهد بود.
او تأکید کرد: بیماران مبتلا به سرخک باید از مصرف غذاهای چرب، تند و تحریک‌کننده دستگاه گوارش پرهیز کنند.
نوروزپور در پایان افزود: مصرف مکمل‌هایی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامین D، زینک و پروبیوتیک‌ها می‌تواند با تجویز پزشک به بهبود وضعیت بیمار کمک کند.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 123117
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید