• 1400/12/17
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

معاینه دانش آموزان مدرسه عشایری در فیروزآباد و آموزش در زمینه بهداشت دهان و دندان

دندانپزشک مرکز جامع سلامت جایدشت دندان دانش آموزان را مورد معاینه و در زمینه بهداشت دهان و دندان و نحوه صحیح مسواک زدن آموزش های لازم را در مدرسه عشایری شهید عبدالحمید رهنما روستای بابانجم ارائه نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، دکتر «سپیده نجفی» مسواک زدن صحیح را از ارکان اصلی مقوله ی بهداشت دهان و دندان دانست و گفت: اغلب افراد در طی شبانه روز مسواک می زنند، ولی چیزی که کمتر به آن توجه می شود، نحوه صحیح مسواک زدن می باشد، طوری که در اکثر موارد مسواک زدن با مسواک نزدن زیاد تفاوتی نمی کند.

دکتر نجفی افزود: یادگیری مسواک زدن صحیح، کمک شایانی در امر بهداشت دهان و دندان خواهد داشت، آموزش صحیح مسواک زدن باید از دوران کودکی وتوسط خانواده ها انجام گیرد موضوعی که کمتر مورد توجه قرار می گیرد این آموزش در مدارس نیز بطور کامل انجام نمی گیرد .

او ادامه داد: آموزش مسواک زدن به شکل صحیح باید به صورت عملی ویا با استفاده از تصاویر مناسب باشد تا دانش آموز روش صحیح انجام کار را بیاموزد

دکتر نجفی اضافه نمود: مهمترین کار دندان ها، جویدن است. اگر بتوانیم غذا را به خوبی بجویم، ‌از خوردن غذا بیشتر لذت خواهیم برد. اگر غذا خوب جویده شود، هضم غذا راحت تر انجام می شود و مشکلات گوارشی کمتری خواهیم داشت .

خاطرنشان می گردد دکتر «فاطمه قره چاهی» پزشک، دکتر «سپیده نجفی» دندانپزشک، «مریم منصوری موصلو» کارشناس بهداشت خانواده، «سیما بوستانی» کارشناس بهداشت عمومی مرکز خدمات جامع سلامت جایدشت و «شکیبا رهنما» بهورز بابانجم در این بازدید حضور داشتند.