05 آذر 1403

  • 1402/11/17
  • - تعداد بازدید: 156
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

دستاوردهای حوزه بهداشت شهرستان فیروزآباد در دولت مردمی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان، با تشریح فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در مجموعه بهداشت این شهرستان از دهه فجر ۱۴۰۰ تاکنون، تکمیل و راه‌ اندازی پروژه‌های عمرانی در راستای توسعه خدمات بهداشتی درمانی در تمام مناطق تحت پوشش را از مهمترین این اقدامات دانست.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، محمد دوله سرپرست شبکه، از شروع به کار و پذیرش دانشجو در مجتمع آموزش عالی سلامت فیروزآباد خبر داد و گفت: ما تاکنون موفق به اخذ مجوز و پذیرش ۳۹ دانشجو در بهمن ۱۴۰۲ در دو رشته کارشناسی پرستاری، کاردانی فوریت ها در این مجتمع شده ایم.
او در ادامه تکمیل ساخت پانسیون پزشکان میمند و تجهیز وسایل پانسیون پزشکان روستایی را از دیگر اقدامات انجام شده در مدت زمان یاد شده برشمرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در خصوص اقدامات شاخص در حوزه بهداشت گفت: در پایان سال ۱۴۰۰ با پیگیری‌های انجام شده و همکاری نماینده مردم شهرستان فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی، هزینه‌های مربوط به مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شهیداکبری که در سال ۱۳۹۵ کلنگ‌زنی و به علت تأمین نشدن بودجه مدتی متوقف شده بود، تأمین اعتبار و با تکمیل آن، در ایام اله دهه فجر ۱۴۰۲ به بهره‌ برداری خواهد رسید.
وی همچنین از شروع به کار پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی پرزیتون بخش میمند خبر داد و اضافه کرد: این پروژه پس از وقفه چند ساله و توقف در مراحل ابتدایی، با تأمین بودجه با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
«محمد دوله» یکی دیگر از مهم ترین اقدامات انجام شده را کلنگ زنی دی کلینیک تخصصی دانست و افزود: این مرکز درمانی اولین دی کلینیک تخصصی دولتی در کشور بوده که با مشارکت کارخانه کربنات سدیم کاوه به عنوان خیر حوزه درمان ساخته خواهد شد. مرکز دی کلینیک فیرورآباد اولین مرکز دولتی در کشور است که توسط بخش خصوصی ساخته و در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار می گیرد.
سرپرست شبکه همچنین از احداث بیمارستان دوم شهرستان فیروزآباد خبر داد و گفت: شهرستان فیروزآباد نیاز به بیمارستان دوم داشته که موارد در دست پیگیری است و با موافقت اولیه اصولی در کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه و تخصیص زمین توسط اداره کل راه و شهرسازی، این پروژه عظیم و کلی آماده کلنگ زنی است.
این مقام مسوول مهمترین اقدام در حوزه اورژانس را راه‌ اندازی پایگاه اورژانس شهری (شماره سه) و جاده‌ای دهویه دانست و در این زمینه افزود: پس از پیگیری‌های مداوم مجموعه سلامت در دو سال گذشته، پایگاه اورژانس ۱۱۵ دهویه، در مسیر پرحادثه راه‌اندازی شد.
محمد دوله با اشاره به ضرورت راه اندازی این پایگاه جاده‌ای عنوان داشت: وجود این پایگاه با توجه به تردد‌های زیاد در این جاده و بروز چند حادثه مرگبار در گذشته، بسیار ضرورت دارد.
او تجهیز مرکز اورژانس ۱۱۵ به یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سیستم آسایار را از دیگر اقدامات انجام شده در این بازه زمانی دانست و در خصوص مزایای این سیستم عنوان کرد: سیستم آسایار سبب می‌شود زمان فراخوان آمبولانس کم شده و با بالا رفتن سرعت انجام مأموریت‌های پیش بیمارستانی، حذف هزینه بالای چاپ کاغذ و نظارت آنلاین و لحظه‌ای بر فرآیند ارائه خدمات، گام مؤثری در پیشبرد خدمات اورژانسی و امدادی برداشته شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 94536
کلیدواژه