• 1402/11/08

جمع آوری بیش از ۲۵۰ کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته

بیش از 250کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته از سوی کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری از سطح مراکز عرضه در شهر فیروزآباد جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، سلطانعلی هوشیار کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت گفت: در بازرسی هایی که از سوی کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمکات جامع سلامت شهید اکبری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان فیروزآباد انجام شد، بیش از 250 کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمع آوری گردید.

مهندس هوشیار افزود: خط قرمز تمامی واحد های زیر مجموعه شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشت شهرستان به ویژه واحد بهداشت محیط، سلامت مردم است و هرگونه تخلف که سلامت و بهداشت عمومی را با خطر مواجه سازد قابل چشم پوشی نیست.

او اضافه کرد: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی مورد نیاز خود به تاریخ مصرف و برچسب اصالت مواد غذایی توجه کنند و هرگونه تخلف بهداشتی اصناف را به سامانه 190 گزارش دهند.