شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
جلسه آموزشی ویژه صنوف حساس مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در روستای گردشگری آتشکده
به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای منتقله از طریق مواد غذایی آلوده و حفظ سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور سرپرست شبکه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای متصدیان واحدهای صنفی رستوران و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در روستای گردشگری آتشکده کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، محمد دوله سرپرست شبکه هدف از برگزاری این جلسه را ارتقاء سطح آگاهی متصدیان نسبت به مسائل بهداشتی و ایجاد حساسیت بیشتر در متصدیان و کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در روستای گردشگری آتشکده عنوان کرد.
او در ادامه بیان داشت: با توجه به بعد گردشگری روستای آتشکده که میزبان افراد زیادی است و از بین مکانهایی که باید از سوی بازرسان بهداشتی مورد بررسی قرار گیرند، رستورانها و همه مراکز تهیه، طبخ و توزیع غذا از اولویت و حساسیت بیشتری برخوردار هستند.
محمد دوله افزود: به منظور دستیابی به محیط سالم و بدور از هرگونه آلودگی نظارت بر اجرای قوانین و مقرارت بهداشتی در مراکز تهیه وتوزیع امری ضروری می باشد.
مهندس هوشیار کارشناس مسئول بهداشت محیط نیز خاطر نشان کرد در کنار مقررات بهداشتی این مراکز همچون بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان، عدم مصرف دخانیات و ..رعایت موازین تغذیه ای نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.او توصیه نمود در رستورانها و همه مراکز تهیه، طبخ و توزیع غذا علاوه بر رعایت موازین بهداشتی و استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی، لازم است الگوی تغذیه صحیح همچون محدود کردن غذاهای حاوی روغن زیاد، چربی، نمک و قند بالا، جایگزین کردن نوشابه های گازدار با نوشیدنی های سالم، ترویج مصرف لبنیات و میوه و سبزی سالم در کنار غذا (به عنوان پیش غذا) و ..نیز رعایت شود.
محمد دوله در پایان ضمن تشکر از حضور متصدیان صنوف پیشگفت خواستار همکاری بیشتر مدیران اصناف و رعایت کردن مسائل بهداشتی شد.
گفتنی است در این جلسه کارشناسان بهداشت محیط به ارائه آموزشهای لازم بهداشتی و دستورالعمل های موجود در این زمینه و نیز آموزش روش های کامل سالم سازی سبزیجات به متصدیان پرداختند و در پایان جلسه متصدیان سوالات خود را مطرح نموده و توضیحات لازم ارائه شد.
نظر دهید