شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
جشنواره نان و غذای سنتی در منطقه پرزیتون بخش میمند
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذاها و نان های سنتی با حضور جمعی از پرسنل شبکه در منطقه پرزیتون بخش میمند برگزار شد.
بهگزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، منصوره نوروزپور کارشناس مسوول تغذیه گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامههای بهبود تغذیه در مناسبتها و بسیجهای ملی تغذیه الگوسازی و ترویج غذاهای سنتی و سالم میباشد به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره نانهای بومی و غذاهای سنتی در منطقه پر زیتون بخش میمند برگزار گردید..وی افزود: در جشنواره غذاهای محلی و نان سنتی در منطقه پرزیتون، ۱۰ نوع غذا و انواع نانهای سنتی طبخ شد. در این جشنواره بانوان سختکوش و بهورزان پرتلاش این منطقه دست پختهای غذایی خود را به معرض نمایش گذاشتند.
او بیان کرد: هدف از برپایی این جشنواره، تبلیغ و اطلاع رسانی در خصوص غذاهای سالم و سنتی و پرهیز از مصرف بی رویه انواع فست فودها و غذاهای چرب و حاوی نمک است و فرصت بسیار خوبی برای آشنایی خانوادهها با غذاهای سالم است و سنتها و آیینها را به نسل جدید منتقل میکند.
کارشناس مسوول تغذیه تصریح نمود: در این غذاها معمولاً تمام مواد مغذی گنجانده شده و بهعنوان وعده غذایی کامل و سالم در تمام گروههای سنی قابل استفاده است و پخت نان سنتی زمینه لازم برای ایجاد مشاغل جدید را برای مردم شهرستان و روستاها فراهم خواهد کرد و باعث میشود دوباره سر سفرهها نان سالم سنتی را استفاده کنیم.
نظر دهید