• 1399/12/16

تداوم نظارت های کارشناسان بهداشت محیط و مدارس بر اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس فیروزآباد

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت فیروزآباد از ادامه نظارت های کارشناسان بهداشت محیط و مدارس از نحوه ی اجرای پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کووید 19 در مدارس این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد،  «زینت ریحانی» با اعلام این خبر گفت: مطابق با چک لیست ارزیابی رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس از ابتدای بهمن ماه تا کنون، یکصد و 40 مدرسه مورد بازدید کارشناسان قرار گرفته و هر مدرسه که شرایط لازم و حداقل 70 امتیاز را در بازدیدها کسب ننماید، مراتب جهت رفع نواقص به آموزش و پرورش شهرستان ارجاع داده می شود.

ریحانی با اشاره به اینکه فقط مدارس با ظرفیت حداکثر 50 نفر دانش آموز و مقاطع اول و دوم ابتدایی اجازه حضور در کلاس درس را دارند و در این خصوص حدود 280 بازدید تا کنون انجام گرفته است، افزود: اعضای تیم های بهداشتی آموزش های لازم را در زمینه های مختلف از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک ارائه می دهند و این اقدام به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در مدارس انجام می شود.

پایان خبر