• 1398/09/18
در شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد تاکید شد

تبیین نقش رسانه در ارتقای سطح سلامت جامعه

رئیس مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد در نشست کارشناسان بهداشتی این شبکه به تاثیر فوق العاده رسانه در ارتقای سطح سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، «بهادر قهرمانی» گفت: قطعاً رسانه ها جایگاه مهمی در انتقال دانش سلامت و اصلاح سبک زندگی مردم دارند.

قهرمانی افزود: بهره گیری از رسانه ها برای ارتقاء حفظ سلامت می بایست بطور اصولی و با هدف توانمند سازی مردم و جامعه در سلامت مورد عنایت قرار گیرد.

وی افزود: هدف ما در بهداشت و درمان این است که سطح سلامت انسان‌ها را بالاتر ببریم یعنی افراد آن‌قدر توانمند شوند که سلامت خود رادر شرایط اقتصادی و اجتماعی مختلف حفظ نموده و شاخص‌های سلامت خویش را به حداکثر برسانند.

او ادامه داد: ارتقای سلامت و توانمندسازی افراد می‌تواند از طریق آموزش‌های سلامت اتفاق بیفتد.  این آموزش‌ها  باهدف آگاهی بخشی درراستای ارتقا سلامت به روش‌های  خودمراقبتی وتغییر سبک زندگی افرادصورت میگیردد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان فیروزآباد خاطر نشان نمود: نشریات در سطح شهرستان می توانند کمک شایانی در زمینه ارتقای سطح سلامت افراد جامعه داشته باشند.

پایان خبر

• گروه خبری : اخبار