• 1400/09/10
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی همزمان با سراسر کشور در فیروزآباد

بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدرسه فرهنگیان فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، مسئول کاهش خطر بلایا این شبکه هدف از برگزاری این مانور را ارتقای آمادگی و اقدام سریع و صحیح دانش آموزان هنگام وقوع زلزله مطرح کرد و گفت: دانش آموزان رابط بسیار مناسبی جهت انتقال فراگیری ها به والدین و سایر افراد جامعه در تمامی زمینه ها هستند که در این مانور نیز ضمن حفظ آرامش اقدام به پناهگیری صحیح نموده و در مناطق امنی که قبلا از طریق آموزش فرا گرفته بودند، پناهگیری نمودند.

مهندس "سلطانعلی هوشیار" با اشاره به اینکه در این مانور، امداد رسانی به مصدومین نیز بصورت نمایشی در معرض دید دانش آموزان اجرا گردید و دانش آموزان کاملا با این شیوه آشنا شدند، افزود: قبل از اجرای این مانور با چندین برنامه ریزی و تشکیل جلسه با سایر ادارات، هماهنگی های مورد نیاز به انجام و بازدید میدانی نیز از مکان برگزاری مانور در مدرسه فرهنگیان توسط اعضا صورت گرفت.

مهندس هوشیار خاطر نشان نمود: در این مانور که همزمان با سراسر کشور برگزار گردید، فرماندار، شهردار، شورای اسلامی، روسای ادارات آموزش و پرورش،نیروی انتظامی، پلیس راهور، هلال احمر، آتش نشانی، بهزیستی و اورژانس اجتماعی، گاز، برق، آب، مخابرات و اورژانس 115 این شهرستان حضور داشتند.