• 1398/11/29
همایش

برگزاری همایش رازهای زندگی عاشقانه در فیروزآباد

همایش رازهای زندگی، با حضور زوج های جوان، اولیای دانش آموزان، امام جمعه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و مسوولان شهرستان فیروزآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، دکتر «حمیدرضا شعبانی» مدرس این کارگاه ضمن ارایه و تبیین راهکارها و رازهای داشتن یک زندگی عاشقانه و سرشار از صمیمیت در خانواده گفت: نبایستی خانواده را فدای پول، شغل و کار کنیم چرا که همه چیز در درون خانواده شکل می گیرد.

دکتر شعبانی افزود: اگر می‌خواهید در کار، عبادت و جامعه موفق باشید، باید رسیدگی به امور خانواده را بیشتر ملاک و محور قرار داد.

مدرس این کارگاه با بیان این پرسش ها که آیا ما امروز کارمان‌را فدای خانواده می کنیم یا خانواده را فدای کار؟ و فردا روزی که بازنشست شدید، به چه مسئله ای بیشتر فکر می کنید؟ و اجتماعی شدن فرزند و تاثیر گزاری بر روی فرزندان ما نیاز به چه چیزی دارد؟ مستمعین را در جلسه پرسش و پاسخ شریک و اشکالات آنان را برطرف نمود.

خاطرنشان میگردد این برنامه با همکاری مرکز مشاوره بهار نکو شهرستان فیروزآباد برگزار گردید.

• کد خبری : 20021