• 1399/03/25
برگزاری آزمون استخدام قراردادی

برگزاری آزمون استخدام قراردادی در روز پنجشنبه مورخ 5 / 4 / 99 جهت داوطلبانی که در اسفند 98 در آزمون ثبت نام نموده اند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد از برگزاری آزمون استخدام قراردادی در روز پنجشنبه مورخ 5 / 4 / 99 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد دکتر «خدابخش چگینی» گفت: این آزمون مربوط به آگهی قراردادی اسفند ماه 98 می باشد که برگزاری آزمون تا تیرماه امسال به تعویق افتاده است

دکتر چگینی ادامه داد: داوطلبان جهت دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان می بایست به سامانه Samaa.sums..ac.ir مراجعه و کارت خود را دریافت نمایند.(تاریخ دریافت کارت 3 و 4 تیرماه)

خاطر نشان می گردد:  ساعت برگزاری آزمون در کارت ورود به جلسه قید گردیده است و آزمون نیز به صورت متمرکز و الکترونیکی  در شیراز برگراز می گردد و محل برگزاری آزمون شهر جدید صدرا - کیلومتر 4 جاده  صدرا - ورودی بیمارستان سوانح و سوختگی امیر المومنین - پردیس دانشگاه مرکز جامع آزمون ها می باشد. همچنین داوطلبان در هنگام مراجعه می بایست ماسک ودستکش به همراه داشته باشند.