• 1400/02/21
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

بازدید ناظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه واکسیناسیون کووید 19 شهرستان فیروزآباد

دکتر تهمتن ناظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، از پایگاه واکسیناسیون کووید 19مستقر درحسینیه سیدالشهدا فیروزاباد، بازدید و روند واکسیناسیون و عملکرد کارکنان بهداشت و درمان شهرستان در این مرکز را در ارئه خدمات ارزیابی نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فیروزآباد، دکتر تهمتن ضمن بازدید از پایگاه واکسیناسیون کووید-19 شهرستان، نحوه روند واکسیناسیون مراجعین آن پایگاه را مورد ارزیابی و کنترل قرار داد.

او افزود : با حضور اعضای کمیته فنی و اجرایی واکسیناسیون کووید 19 که با حضور ریاست و معاون بهداشتی شبکه، حراست، کارشناس  بیماری های واگیر و مسئول واحد توسعه برگزار گردید، فرآیند واکسیناسیون کووید  19 مورد بررسی قرار گرفت و توصیه های لازم به منظور انجام هر چه بهتر کیفیت اجرای فاز واکسیناسیون در گروه هدف که جمعیت بالای 80 سال میباشند ارائه شد.

در این جلسه اعضای کمیته پیشنهادات خود را در جهت ارتقای این فرایند مطرح و مورد بررسی قرار دادند.

دکتر تهمتن  در ادامه این بازدید ضمن تقدیر از پرسنل واکسیناتور و عوامل اجرایی زحمتکش آن پایگاه به جهت ارتقاء عملکرد آن واحد رهنمود های لازم را ارائه نمود.