• 1401/06/12
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

بازدید رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد از خانه های بهداشت شهرستان

رئیس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد بمناسبت روز بهورز با حضور در خانه های بهداشت شهرستان با اهدای شاخه گل و تبریک روز بهورز از تلاش های بهورزان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، دکتر «بهرام جعفری» گفت: بی شک توسعه سلامت در روستاهای میهن اسلامی مرهون دانش و تلاش بهورزان، این دانش آموخته گان جامعه نگر نظام سلامت می باشد و امروز ارتقای سلامت جامعه مرهون تلاش های بهورزان است.

دکتر جعفری افزود: خانه های بهداشت و بهورزان نقش بسیار ارزشمندی در ارتقای کارآیی نظام شبکه سلامت کشور به ویژه در مناطق روستایی دارند و در محیطی ترین بخش نظام سلامت در راستای ارتقاء و حفظ سلامتی مشغول به فعالیت هستند.

خاطر نشان می گردد «بهادر قهرمانی» رئیس مرکز بهداشت و «علیرضا فیروزی» مسئول حراست شبکه در این بازدید دکتر جعفری را همراهی نمودند.