• 1402/09/15

بازدیدهای بهداشتی از مدارس شبانه روزی

در راستای ارتقای سلامت دانش آموزان از مدارس و خوابگاه های مدارس شبانه روزی شهرستان فیروزآباد بازدیدهای مشترک انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، زینت ریحانی کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس هدف از این بازدید ها را ارتقای سلامت دانش آموزان بیان کرد و گفت: باتوجه به اینکه دانش آموزان سال های طلایی رشد جسمی و روانی خود را در مدرسه و خوابگاه سپری می کنند، لذا توجه به بهداشت خوابگاه ها، بهداشت فردی و اجتماعی و رعایت الگوی مناسب تغذیه بسیار حائز اهمیت است.

" ریحانی " تصریح کرد: در این بازدیدها وضعیت سلف سرویس، آشپزخانه ها، اتاق ها، سالن ها، سرویس های بهداشتی و آبخوری ها بررسی شد و نکات لازم اعلام گردید.
لازم بذکر است این بازدید ها به صورت مشترک توسط کارشناس سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت فیروزآباد انجام شد.