27 مهر 1403

• 1403/07/18

انجام مرحله اول واکسیناسیون آنفلوانزا ویژه خانواده های شهدا و ایثارگران

محسن لاچینی کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت، از تزریق واکسن آنفلوآنزا جهت خانواده ای شهدا و ایثارگران مشمول خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، «محسن لاچینی» از تزریق واکسن آنفلوآنزا برای ایثارگران مشمول خبر داد و گفت: از زمانی که دانشگاه علوم پزشکی مرحله اول واکسن‌های انفلوانزارا توزیع کرد، ما نیز بلافاصله تزریق برای جامعه هدف را آغاز کردیم.
او با بیان اینکه حدود ۷۰نفر از خانواده های ایثارگر در بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولویت اول تزریق این واکسن قرار دارند، اظهار کرد: جانبازان ۷۰ درصد، والدین چند شهید، والدین شهدا با سنین بالا، بیماران صعب‌العلاج و جانبازان شیمیایی مشمول تزریق واکسن آنفلوآنزا در مرحله اول می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا تا حدود یک هفته دیگر ادامه خواهد داشت، افزود: برخی از این افراد به دلیل اینکه نمی‌توانند به راحتی از خانه بیرون بیایند به درب منازلشان مراجعه و واکسن تزریق می‌شود و عده‌ای دیگر دیگر از طریق بنیاد منطقه با آنها تماس می‌گیرند و زمان و مکان تزریق این واکسن را به آنها اعلام می‌کنند.
شایان ذکر است این واکسیناسیون با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شهید جهانی انجام شده است.