• 1400/11/19
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

افتتاح فاز دوم بخش اورژانس و سی تی اسکن بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد بمناسبت دهه فجر

در ششمین روز از دهه پرفروغ فجر با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان و مسئولین بیمارستان انجام شد/ افتتاح فاز دوم بخش اورژانس  وسی تی اسکن بیمارستان حضرت قائم (عج) فیروزآباد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت: به مناسبت دهه پرفروغ فجر انقلاب اسلامی پروژه فاز دوم توسعه اورژانس بیمارستان حضرت قائم(عج) به متراژ چهارصد و سی متر مربع با اعتبار بالغ بر یک میلیارد تومان از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی  در سال 98 شروع شد و با مساعدت و حمایت های هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نیز پیگیری های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در این دهه مبارک  به بهره برداری رسید.

دکتر «خدابخش چگینی» افزود: با اضافه شدن  این فضا به اورژانس بیمارستان، قطعا زمینه سرویس دهی ورضایتمندی بهتری  در فضای استاندارد هزار متری برای مردم شریف شهرستان ایجاد خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد در ادامه گفت: دستگاه  سی تی اسکن 16 اسلایس با کیفیتی مناسب با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی  شیراز و پیگیریهای نماینده  مردم در مجلس شورای اسلامی  به بیمارستان حضرت قائم(عج) اختصاص داده شد .

دکتر چگینی افزود: اعتبار مورد نیاز جهت بهسازی  فضای فیزیکی وهزینه سی تی اسکن  بالغ بر 6 و نیم میلیارد تومان بوده است که از محل اعتبارات سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز هزینه شده است.