• 1399/11/07
شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

ارزیابی وضعیت کنونی و بررسی روند ارائه خدمات و راهکارهای استقرار و توسعه کلینیک بیماریهای غیر واگیر در شهرستان فیروزآباد

با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن ارزیابی وضعیت کنونی کلینیک بیماریهای غیر واگیر، روند ارائه خدمات و راهکارهای استقرار و توسعه آن در شهرستان فیروزآباد بعنوان شهرستان قطب، بر برقراری ارتباط موثر بین سطح 1 و 2 مراقبت بیماران دارای بیماریهای غیر واگیر تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید بر افزایش تعامل بین بخش بهداشت و درمان در جهت مراقبت بیشتر بیماران و پیشگیری از عوارض بیماریهای غیرواگیر تاکید نمود.

دکتر «محمدرضا کریمی» افزود: هدف اصلی راه اندازی این کلینیک، شناسایی بیشتر و ارجاع منظم بیماران به کلینیک و بدنبال آن پسخوراند از طرف متخصصین است.

خاطر نشان می گردد: در این بازدید دکتر «محمدرضا کریمی» معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «زهرا خسروی زادگان» و «شیرزاد جاویدی» کارشناسان بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی و «ناهید نصری» و «مرجان روزی طلب» کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور داشتند./ رضا دهرمی نیا