24 مرداد 1404

  • 1404/04/31
  • - تعداد بازدید: 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد

پلمب یکی از واحدهای تولیدی عرقیات به‌دلیل ظن استفاده از اسانس مصنوعی در تولید محصول توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد

در ادامه اجرای طرح ساماندهی و نظارت بر کارگاه های تولید عرقیات گیاهی در شهرستان فیروزآباد، یکی از واحدهای تولیدی عرقیات به‌دلیل کشف اسانس مصنوعی و ظن استفاده از مواد مخاطره‌آمیز، با تشخیص کمیته فنی، قوانین، مقررات و ضوابط غذا و دارو و هماهنگی با مقام قضایی شهرستان، توسط بازرسان بهداشت با همکاری نیروی انتظامی پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، محمد دوله، رییس شبکه بهداشت و درمان، در این خصوص گفت: در پی اجرای طرح ساماندهی فعالیت کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی عرقیات و کشف اسانس مصنوعی در سالن تولید یکی از واحدهای نسبتاً بزرگ، و بر اساس دستور ابلاغی کمیته فنی، قوانین، مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با هماهنگی‌های انجام‌شده با دادستان شهرستان فیروزآباد، خط تولید مذکور با ظن استفاده از مواد مخاطره‌آمیز در تولید نوشیدنی‌های عرقیاتی، توسط بازرسان شبکه بهداشت فیروزآباد و با همراهی عوامل محترم انتظامی، پلمب و مهر و موم شد.

این مقام مسوول در ادامه گفت: طی ماه‌های اخیر بارها بر لزوم نظارت جدی بر واحدهای تولیدی عرقیات با هدف تولید محصول سالم تأکید کرده‌ایم. در همین راستا، پس از کشف اسانس مصنوعی در واحد مذکور توسط بازرسان شبکه، و به‌منظور تأمین سلامت مصرف‌کننده، تا زمان بررسی کامل محصولات تولیدی این کارگاه و انجام اقدامات اصلاحی، امروز و با حضور بازرسان بهداشت و مأموران انتظامی، قسمت‌های مختلف خط تولید از جمله تابلوهای برق و دستگاه برچسب‌زن مهر و موم شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد در پایان، ضمن قدردانی از حمایت دادستان و فرماندهی منطقه انتظامی شهرستان از اجرای طرح نظارت بر واحدهای تولیدی عرقیات، تأکید کرد: این طرح با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت و در برخورد با متخلفانی که سلامت عمومی جامعه را به خطر می‌اندازند، هیچ‌گونه اغماضی نخواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 128663
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید