• 1403/03/24

ویزیت و معاینه رایگان بیماران فلج مغزی مرکز توانبخشی دخترانه شهید فیاض فیروزآباد

مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری از ویزیت رایگان بیش از ۳۰ بیمار فلج مغزی در مرکز توانبخشی شهید فیاض، توسط دکتر «امین دهقان» پزشک خانواده و تیم سلامت مرکز شهید اکبری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، ابوذر قبادی مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری عنوان کرد: تیم سلامت متشکل از پزشک عمومی، کارشناس مبارزه با بیماری ها، کارشناس مامائی و مراقب سلامت با استقرار در مرکز توانبخشی، خدمات رایگان پزشکی، توزیع مکمل ویتامینD و کلسیم به بیش از ۳۰ بیماران فلج مغزی مرکز توانبخشی شهید فیاض ارائه دادند.
ابوذر قبادی در ادامه افزود: فلج مغزی می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات و عوارضی از قبیل اشکال در غذا خوردن، کنترل ضعیف ادرار و مشکلات تنفسی و زخم‌های بستر شود. علائم اولیه فلج مغزی معمولا قبل از 3 سالگی ظاهر می‌شوند. نوزاد مبتلا به فلج مغزی اغلب در مقایسه با کودکان عادی کندتر به مراحل رشدی خویش از قبیل غلتیدن، نشستن، چهار پا رفتن، لبخند زدن و غیره دست پیدا می‌کنند.
وی اظهار داشت: در این خصوص تاکنون مداخله پزشکی قابل قبول که ترمیم ضایعه مغزی را انجام دهد وجود نداشته اما با پیگیری توانبخشی مناسب می‌توان به این‌گونه کودکان کمک کرد تا زندگی مستقلی را دنبال نمایند و به عبارت دیگر وجود ضایعه بدان معنی نیست که اینگونه افراد از یک زندگی متکی به خود محروم باشند. اینگونه کودکان علاوه بر نیازهای عمومی برای شکوفا شدن استعدادهای بالقوه‌ای که از آن برخوردارند به آموزش و خدمات خاص نیز نیازمندند.
در پایان مسوول مرکز خدمات جامع سلامت شهید اکبری از زحمات تیم سلامت «امین دهقان» پزشک، «مریم طالع» کارشناس مامائی و «سیمین مرادی» مراقب سلامت تقدیر و تشکر نمود.