شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
نظارت شبانه رییس شبکه بهداشت فیروزآباد بر نانواییهای سطح شهر تأکید بر ارتقاء کیفیت نان و رعایت بهداشت محیط
بهمنظور پایش مستمر وضعیت بهداشت محیط و بررسی کیفیت نان مصرفی شهروندان، شب گذشته (دوم خرداد ۱۴۰۴)، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، به همراه کارشناسان بهداشت محیط، بهصورت سرزده از چند واحد نانوایی فعال در سطح شهر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، مهندس ترابی با اشاره به هدف این بازدید اظهار داشت: این بازدید در زمان فعالیت نانوایی ها و بهصورت سرزده انجام شد تا بتوانیم از نزدیک، نحوه فعالیت نانواییها را از منظر رعایت اصول بهداشت فردی، وضعیت بهداشت محیط کار، نحوه نگهداری و مصرف نمکهای یددار مجاز، کیفیت آرد و شرایط پخت نان بررسی کنیم.
او افزود: سلامت نان، بهعنوان یکی از اصلیترین اقلام مصرفی خانوار، اهمیت بسزایی دارد و نانواییها بهطور مستقیم با سلامت مردم در ارتباطاند. خوشبختانه در بیشتر نانواییهای مورد بازدید، سطح قابل قبولی از رعایت اصول بهداشتی مشاهده شد. با این حال، در برخی موارد نیز تذکرات لازم به متصدیان داده شد و مقرر گردید نواقص موجود در بازه زمانی مشخص برطرف شود.

در ادامه، کارشناس مسوول بهداشت محیط با تأکید بر نقش آموزش و تکرار نظارتها، گفت: عامل مؤثر با نانوایان، آموزش مستمر و انجام بازدیدهای دورهای، میتواند موجب بهبود شاخصهای بهداشتی در این صنف شود. هدف ما برخورد نیست، بلکه اصلاح فرآیندها در مسیر حفظ سلامت عمومی است.
در پایان، مهندس ترابی ضمن قدردانی از تلاشهای رییس شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت محیط، بر تداوم بازدیدها و تشدید نظارت بر اماکن تهیه و عرضه مواد غذایی، بهویژه نانواییها، تأکید کرد.
نظر دهید